10 RUHADARAB, AMI NEM HIÁNYOZHAT EGY NŐ RUHATÁRÁBÓL

10-alap-darab-lbf-lead.jpgVannak olyan ruhadarabok, melyeket jobb nem kihagyni ruhatárunkból. Most megmutatjuk, mi az a 10 alap darab, aminek mindenképpen helye van a szekrényedben, és annak legeldugottabb zugában. 

1. Egyszínű póló

Egy egyszerű fekete és/vagy fehér póló soha de soha nem hiányozhat szekrényünkből, ugyanis nagyon sok eset van, amikor szükségünk lehet rájuk. 

 

alap-darabok-szekrenyunkben-lbf1.jpg

2. Farmernadrág

Elengedhetetlen darab, így ruhatárunkban mindig kell lennie legalább egy darabnak. Ha nincs, akkor mindenképpen pótoljuk, ugyanis bármikor szükségünk lehet rá.

alap-darabok-szekrenyunkben-lbf.jpg

3. Blézer

Ha elegánsan kell megjelennünk egy megbeszélésen, vagy éppen bármilyen ünnepélyes eseményen kell részt vennünk, ahol egy kicsit adnunk kell a megjelenésünkre, akkor mindig jó, hogy van egy ilyen felakasztva a szekrényünkbe.alap-darabok-szekrenyunkben-lbf3.jpg

4. Nadrág

Egy must-have darab, mivel rendkívül elegáns, és bármikor lehet szükségünk rá. Mindezek mellett mostanában divatos ilyeneket hordani sportosabb ruhadarabokkal, így ha szeretjük az extrém dolgokat, ne féljünk kipróbálni.

 

alap-darabok-szekrenyunkben-lbf4.jpg

5. Pólóruha

Nadrággal (röviddel és hosszúval egyaránt), harisnyával, leggingsel... Bármivel jó! Mindenképpen legyen legalább egy szekrényünkben, hiszen tényleg praktikus darab.

alap-darabok-szekrenyunkben-lbf5.jpg

6. Edzőcipő

Ha egy kis futáshoz támad kedved, nem könnyebb kivenni a szekrényünkből egyet? De igen, és ez így van rendjén! Mindig legyen egy hordható, használható darab.

alap-darabok-szekrenyunkben-lbf8.jpg

7. Dzseki

Mindegy, hogy bőr vagy farmer. Az a lényeg, hogy legalább legyen egy darab belőlük. Mi inkább a bőrkabátot ajánlanánk, hiszen azt bármikor, bárhová felvehetjük.

alap-darabok-szekrenyunkben-lbf2.jpg

8. Pulóver

Szerintünk nem is kell magyaráznunk, hogy miért. Bármikor jöhet egy hidegfront, amit aztán pulcsikkal védhetünk ki. A legjobb ha van egy kötött, illetve egy sportosabb (hoodie) a szekrényünk mélyén.

alap-darabok-szekrenyunkben-lbf9.jpg

9. Sálak

Nekünk szinte egy egész kollekció lakozik a szekrénybe. Ha nem szeretjük a sálakat, akkor is legyen legalább egy sötét vagy egy világos színű ruhatárunkban. 

alap-darabok-szekrenyunkben-lbf6.jpg

10. Sapka

Persze nem csak baseball sapkáról beszélünk, hanem a téli sapikról is. Muszáj, hogy legyen legalább egy darab belőle. Hidd el, a mínuszokban még meghálálod magadnak, hogy beszerezted!

alap-darabok-szekrenyunkben-lbf7.jpg

NYEREMÉNYJÁTÉK FACEBOOK OLDALUNKON!

Nyerd meg Te a 3 Lina, a bőrbarát szappanai közül az egyiket!

lina-szappan-nyeremenyjatek-lbf.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6711913349

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása