KARÓRÁK, MINT TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐK

karora-bejegyzes-lead-lbf.jpegMutatós, és nagyon fontos információval lát el. Kell ennél több? Válasszunk karkötők helyett (vagy mellé) egy szuper karórát, és már kész is a tökéletes szett! Mutatjuk, hogy milyen darabok közül válogathatsz.

Te a modern, nőies órák híve vagy?

Női karórát szinte már úton útfélen lehet kapni, azonban nem mindegy, hogy milyet választunk. Mint minden kiegészítőnek és ruhadarabnak, az óráknak is meg van a saját stílusuk. Ha szereted a modern, nőies darabokat, akkor érdemes ezek közül válogatnod, hiszen az utóbbi időkben ezek voltak a nők kedvencei, és szerintünk soha nem fognak kimenni a divatból, és hát miért is mennének? Minden outfithez tökéletesek, bár egy estélyi ruhához inkább valami mást válasszunk!!!

karora-fossil-lbf.jpg

 

Inkább az elegancia és a letisztultság?

Ha ezek jellemeznek téged, akkor nézegesd meg a SKAGEN márka óráit, mert tényleg szuperül néznek ki, és nem mellesleg szerintem nagyon egyediek. Ezek az órák tökéletesen passzolnak egy munkanaphoz, de akár egy meetingen, vagy egy hétvégi kiruccanáson is megállják a helyüket.

 karora-skagen-lbf.jpg

Valami sportosabb órára vágysz?

Amennyiben a sportosabb stílust kedveled, akkor az Adidas karórái közül szemezgethetsz. Bevallom őszintén, nekem az egyik kedvenc darabom ez az egyszerű fehér, de mégis mutatós karóra. A sportoláson kívül a könnyebb, lazább hétköznapokon is eltudom képzelni.

 karora-adidas-lbf.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr312099023

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása