MI VAN A REJTÉLYES DOBOZBAN? - UNBOXING VIDEÓ

catrice-cosmetics-lead-lbf1.jpgNemrég érkezett meg egy nagyon szuper dobozka a Catrice Cosmeticstől, és hát amit benne találtunk, az valami elképesztő! Most egy különlegesebb bejegyzésben mutatjuk meg Neked, hogy milyen nagyszerű dolgokat kaptunk.

Tűkön ülve vártuk, hogy megérkezzen a dobozka, amit a Catrice Cosmetics küldött nekünk. Ahogyan azt a bevezetésben is írtuk, elképesztő, hogy mennyi minden volt benne, és nem győztünk a termékekről videókat csinálni, na meg persze egy kettőt azonnal kipróbálni. De mivel nekünk már megvan néhány dolog a boxból, így Rád is gondoltunk, ami azt jelenti, hogy..... hamarosan megtudod! Addig is légy résen, és figyeld az Instagram oldalunkat, hogy még véletlenül se maradj ki a jóból!

Elkészítettük életünk első vlog bejegyzését, ami egy nagyon egyszerű kis videó lett. A hibákért elnézést kérünk, még kezdők vagyunk, de reméljük, hogy hamarosan még fejlődhetünk!

 Kérdésed van valamelyik termékkel kapcsolatban? Akkor írj az info@littleblackfashion.hu e-mail címünkre, és válaszolni fogunk rá!

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr2612587155

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása