A FEHÉR FARMERNADRÁG TÖKÉLETES VÁLASZTÁS
FRISS ÉRZET EGÉSZ NAPRA

546546.jpg

Már év elején is írtam arról, hogy idén a fehér színű nadrágok kerülnek az előtérbe a megszokott fekete vagy kék helyett. Most néhány példával bebizonyítom nektek, hogy igenis tökéletes választás a fehér színű farmer.

Világosabb, vidámabb színekkel kombináljuk

Amennyiben fehér farmert választunk, akkor ne a fekete legyen a másik gondolatunk. Használjuk ki a piros és kék színek világosabb árnyalatait, és ezeket alkalmazzuk szettünkhöz. Azonban vigyázzunk, hogy ne nyomjuk el a fehérséget, mert azzal már megint egy másmilyen hatást tudunk kelteni. E két szín mellett egyébként a világos barna kiegészítők is tökéletes választásnak bizonyulnak. Ügyeljünk, hogy használjunk kiegészítőket, mert egy nyaklánccal vagy karkötővel csak fokozni tudjuk szettünk hatását.

1_12.jpg

 

Ideális választás minden napra

Ha munkába mész, ha iskolába, a fehér farmer tökéletes választás. Annyi a dolgod, hogy ügyelned kell a körülötted lévő tisztaságra egy kicsit jobban, mint szoktál. A fehér szín egyébként egy tiszta és friss érzést adhat, amivel egyébként nem csak magad, de a körülötted lévő kollégákat vagy diáktársakat is jobb kedvre deríthet.

2_11.jpg

Szinte minden boltban hozzájuthatunk

Ha a tökéletes fehér farmert keresed, akkor nem lesz nehéz dolgod. Mivel az idei év nagy slágere ez, így szinte minden boltban találkozhatsz vele. Valószínűleg a kedvenc boltjainkban is. Azért arra felhívom a figyelmet, hogy a nagy válogatás közben vigyázzunk, hogy ne koszos nadrágot vegyünk meg, vagy hogy ne koszoljuk össze a nadrágokat próbálás közben, hisz lehet más meg szeretné venni azokat. Ha mégsem találunk valamilyen ok folytán, akkor itt van néhány példa, ahol rájuk bukkanhatunk:

65456545.jpg

1. White Ripped Knee Skinny Jeans- NEWLOOK.COM

2. Zara Cigarette Jeans - ZARA.COM

3. H&M Skinny Regular Ankle Jeans - HM.COM

4. Skinny Paty Jeans - MANGO.COM

Ha neked is tetszenek a fehér nadrágok, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: AZ IDEI TAVASZ SLÁGERE A KIMONÓ

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr517496544

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása