ÚJRA DIVAT A BANDANA
ÍGY LEHET HORDANI EZT A KREATÍV DARABOT

56445665.jpg

Egy egyszerű, ezer éve divatban lévő kendőről beszélünk, mégis varázslatos dolgokra képes. Neked is van egy de nem tudod, hogy hogyan kell hordani? Most 4 remek ötletet mutatok, amitől biztosan nagyszerű ötletek fognak születni a fejedben.

1. Kössük a csuklónkra egyszerűen

Persze ez nem minden. A bandana önmagában nem tud divatos hatást elérni. Azonban ha egy ütős szetthez használjuk fel, már annál inkább. Figyeljünk oda, hogy mihez adjuk hozzá, hiszen menyasszonyi ruhához sem veszünk fel farmerkabátot. Ezzel azt akarom mondani, hogy hétköznapi, laza szettekhez használjuk fel és ne a kosztümökhöz. 

bd7796b220ad81ef36f14c28be29d5c7.jpg

2. Nyakban mutat a legjobban

Ha engem kérdeztek, én ezt a megoldást szeretem a legjobban. Szerintem a bandana ezen a helyen mutat a legjobban. Főleg azért, mert nincs olyan arckarakter amihez ne illene ez a kendő. Persze a színt is el kell találni ebben az esetben, illetve a ruházatunk összeállítását is, pont úgy, mint az előző megoldásnál. Egyébként ha már a színek szóba estek; használjuk az alap színeket mint például a fekete, piros, vagy a fehér. Szerintem ez a fajta kendő ebben a 3 színben mutat jól. A többi csak erőltetett.

neckerchief.jpeg

3. Használjuk kiegészítőkön

Tegyük rá táskára, övre, vagy csak dugjuk bele a nadrágunk hátsó zsebébe. Nem fogod elhagyni, ne aggódj! De azért légy résen és néha ellenőrizd, hogy nálad van e még a csodakendő.

bandana2.jpeg

4. Hajdíszként 

Ezzel a megoldással csak óvatosan! Nem mindegy, hogy hogyan állítod be hozzá a hajad. Nem mindig sikerül elérni a várt hatást, de azért variáljuk minél többször, míg azt nem mondjuk: "ez tökéletes!". Természetesen ehhez a megoldáshoz sem mindegy, hogy milyen szettben vagyunk. Próbáljuk meg a legjobbat kihozni! (A kép alatt egy videó található, ami megmutatja, hogy mennyiféle képen lehet hordani a kendőt.)

4500845_a_1.jpg

 

*VIDEO*

Ha neked is tetszik a bandana, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: A fehér farmernadrág tökéletes választás

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr877534676

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása