ÍGY HORDJUK A FARMERNADRÁGOT ŐSSZEL
IGAZÁN KEDVELT ALAPDARAB

 54541312.jpg

A farmernadrág az én személyes kedvenc darabom. Bármikor fel lehet venni, és tökéletes összeállításokat lehet vele összehozni. Lehet hordani csizmával, bakanccsal, magassarkúval. Egy szóval bármivel. Itt van néhány ötlet, hogy ihletet kapjunk a holnapi kreatív szettünkhöz

Letisztult és egyszerű

Én a farmernadrágokat első sorban az egyszerűségük miatt szeretem. Nagyon előnyös tulajdonságuk, hogy nagyon sokféle stílusban lehet őket hordani. Ha szeretnénk sikkesek és kényelmesek lenni, akkor egy sötét színű farmer mindig a segítségünkre lehet. Egy jól megválasztott lábbeli és táska, valamint néhány ékszerrel az eleganciát rendkívül könnyen előidézhetjük. Minden csak a mi választásunkon múlik.

1_14.jpg

Boots 'n' Go

Kedvenc összeállításom, a farmer és lapos talpú csizma/bakancs kombó. Egyszerűen nem lehet megunni, és szerintem nagyon jól néz ki. Az esős őszi és téli napokon ezek az összeállítások tökéletesek, hiszen nem fogunk fázni és még jól is fogunk kinézni. Persze ezt a hatást akkor fogjuk elérni, ha ehhez az alapdarabhoz a megfelelő ruhadarabokat választjuk. Egy szőrmekabát nagyon fel tudja dobni az outfitet, így azt ajánlom, hogy ha szeretjük az ilyen kabátokat, mindenképpen szerezzünk be egyet.

2_14.jpg

-----------------

# JÁTÉK #

Szeretnélek téged meghívni egy játékra, amit a Facebookos oldalamon indítottam. További információt a játékról és a nyereményről, a https://www.facebook.com/lbfashionhun oldalon találhatsz. Légy te a szerencsés, aki egy Janka Arnoczy által tervezett noteszt nyer!

-----------------

 

Reggeli kapkodás

Ha reggel nincs időnk azon agyalni, hogy mit is vegyünk fel, akkor itt a megoldás. Egy edzőcipő vagy egy egyszerű magassarkú, poncsó vagy egyszerű kabát. Ha ez mind megvan, akkor rohanás a melóhelyre/suliba. Nem kell mindig túl sokat agyalnunk azon, hogy mit vegyünk fel. Ha a szemünk előtt van minden, akkor akár 5 perc alatt is varázsolhatunk magunknak tökéletes kinézetet.
3_8.jpg

A jól megszokott

215454546.jpg

1. H&M Super Skinny Super Low Jeans - HM.COM

2. H&M Super Skinny Super Low Jeans - HM.COM

3. G-Star 3301 ultra High Super Skinny - ZALANDO.CO.UK

Egy kis szakadozottság

9211213221.jpg

1. Choies Denim Jeans With Cut Out - CHOIES.COM

2. Alexa Chung For AG Jeans - JADES24.COM

3. Saint Laurent Distressed Jeans - BROWNFASHION.COM

Magas derék

5421544.jpg

1. Topshop Moto Mid-Blue Mom Jeans - TOPSHOP.COM

2. H&M Girlfriend Jeans - HM.COM

3. Topshop Moto High Rise Crop Jeans - NORDSTORM.COM

 

Ha te is szereted keverni a színeket, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így hordjuk a királykéket és a pasztell rózsaszínt együtt

 

# JÁTÉK #

Szeretnélek téged meghívni egy játékra, amit a Facebookos oldalamon indítottam. További információt a játékról és a nyereményről, a https://www.facebook.com/lbfashionhun oldalon találhatsz. Légy te a szerencsés, aki egy Janka Arnoczy által tervezett noteszt nyer!

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr537775810

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása