KARÁCSONYI FOTÓZÁS A WHITE MODEL MANAGEMENT-EL
SZABÓ PATRÍCIA IS PROFIKRA BÍZTA AZ ÜNNEPI ANYA-LÁNYA FOTÓZÁST

10891561_619304668171431_136736179162036072_n.png

Szabó Patrícia kislányával nemrég karácsonyi fotózáson járt a White Model Management-nél. A gyermekfotózás azonban egyáltalán nem könnyű feladat, ezért volt szükség egy profi csapatra. A karácsonyi fotózásról, annak nehézségeiről és trükkjeiről is mesélt Patrícia.

Szabó Patrícia múlthét hétvégén a White Model Management stúdiójában járt kislányával, hogy elkészítsék csodaszép, karácsonyi anya-lánya fotósorozatukat. Patrícia a fotózáson elmesélte, hogy ő is és kislánya, Rozi is nagyon élvezte a fotózást, de anyaként és szakemberként is nem kis feladaton van túl.

„A kislányom számára nem volt teljesen idegen a helyzet, sőt, a bölcsődében is tartottak már karácsonyi fotózást, de szerettem volna egy olyan ünnepi sorozatot is, amin mindketten szerepelünk. Annak idején hat lap főszerkesztőjeként, és most, a Nesze!szer bloggereként is számtalan fotózást rendeztem és vezényeltem már le, ezért jól tudom, hogy nagyon fontos a profi környezet és a profi csapat kiválasztása, ami nem könnyű, de nem is lehetetlen feladat. Mivel a White Model Management-tel már többször dolgoztunk együtt, ismerem őket és nagyon tetszik, amit csinálnak, ezúttal is őket választottam” – mondta el Patrícia. „Sokszor belefutok különböző kedvezményes műtermi fotós ajánlatokba, de őszintén szólva, engem azok minősége nem győzött még meg. Kissé futószalag-jellegűnek érzem a szolgáltatásukat. Számomra nagyon fontos, hogy az egész stáb, beleértve a fotóalanyt is, megértsék egymást és tudjanak együtt dolgozni” – árulta el.

b2498d13-3fd0-4b15-b2ff-6166aaa0f651.jpg

Szabó Patrícia kislányával, a White Modell Management karácsonyi fotózásán

A meghitt környezetben, karácsonyi díszletek között üldögélő gyermekekről készült képek bárki szívét meglágyítják, de tudni kell, hogy rengeteg munka van azokban. „A legnagyobb kihívás a gyermekfotózásban egyértelműen az, hogy benne kell tartani őt a képben, ezért nagyon gyorsnak kell lenni. Sok kisgyerek fél, gyakran sír a műteremben, ezért fel kell őket oldani, el kell nyerni a bizalmukat, meg kell tudni őket nevettetni. De nagyon nehéz feladat elérni, hogy partnerré váljon. Egész más módon kell velük bánni, mint a felnőttekkel. Ha végül megvan a kompozíció, a beállítás, a fények, és minden készen áll a kattintásra, még sajnos semmi garancia nincs arra, hogy a gyermek két másodperc múlva is a kijelölt helyen lesz. Rozi szerencsére nem félt, sőt nagyon élvezte a nyüzsgést. De mivel alig múlt másfél éves, minden érdekesebb volt a számára magánál a fotózásnál. Átrendezte a díszletet, és a sminkes ecsetekkel festegetett mindent, amit ért. Ezért nagyon fontos, hogy a gyerekek akkor érkezzenek meg a fotózásra, amikor már készen áll a díszlet, a fények, a smink, és szó szerint már csak a gyerek hiányzik a képből” – folytatta Patrícia.

Patrícia elárulta, milyen titkos fegyvert vetett be Rozinál; kordában tudja tartani, ami nem más, mint a kislány kedvenc, vitaminos gumicukorkája. Azaz ha szeretnénk lekötni egy gyermek figyelmét, próbáljunk meg hasonló dolgokat alkalmazni. „Jártam már olyan gyerekfotózáson, ahol az egész csapat kurjongatott, csettintgetett, sőt nyávogott, csak hogy felkeltsék a gyermek figyelmét. Hihetetlen türelem kell hozzá, de megéri” – nevetett Patrícia.

Egy ilyen fotózás örök emlék lesz, aminek látványa mindig melegséggel önti majd el szívünket. Remek ajándékötlet egy professzionálisan elkészített sorozat egy-egy darabja egy keretben vagy képeslapként. Patrícia szerint remek ajándék lehet az elkészült fotókból egy naptár, aminek talán a nagyszülők örülnek majd a leginkább.

A karácsony közeledtével most bárki készíttethet professzionális fotósorozatot a White Model Management-nél, amivel meglepheti szeretteit vagy akár saját magát is. Jelentkezni a White Model Management oldalán, a kapcsolat menüpont alatt, Sápi Marcell ügynökség vezetőnél lehet.

 -----------------------------------

# KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK #

Kedves Olvasók! Mivel rendkívül hálásak vagyunk, hogy egész évben velünk voltatok, ezért a Crystal Lady márkával elindítottunk egy közös játékot, amivel az általuk felajánlott csodaszép rózsakvarc gyűrűt nyerhetitek meg!

12336047_1192835597397178_775943808_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr618156798

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása