FELTURBÓZOTT BALETTCIPŐK - EZEK TÉNYLEG NEM HÉTKÖZNAPIAK!
AZ IDEI ÉV CIPŐ DIVATJA

miu-miu-flats.jpgValószínűleg a legtöbben hordtunk már életünkben balerina cipőket. Azonban most sokkal többről van szó, mint egy kis masniról az orr részen. A tervezők tovább formálták ezeket az egyszerű lábbeliket, és nagyon vadító divatot kreáltak belőle. Mutatjuk!

Általában ezeket a cipőket a jó kislányok lábbeliének is szokták nevezni. Viszont ahogyan azt már a bevezetésben is leírtuk, a nagy tervezők a 2016-os tavaszra valami teljesen új stílusban valósították meg ezeket. Sokkal stílusosabbak, vadítóbbak a balettcipők, mint eddig.

Olyan tervezők nevéhez fűzhetjük ezeket a balerina cipőket mint Miu Miu, Chloé vagy Jeffrey Campbell. A lábbelik rendkívülien egyediek és ötletesek. Személyes kedvencünk a LOÉIL modell, melyet egy csattal lehet kiegészíteni. De azért be kell vallanunk, hogy a többi lábbeli sem hétköznapi! A galériában a képek címénél található a webshopok címei, ahol elérhetjük a cipőket. Válogatásra fel!

Ha te is szereted a balerina cipőket, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom:Viseljünk leopárd mintát stílusosan

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr858432612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása