SZPONZORÁLT TARTALOM: #SANTACLARA – A KARÁCSONY A MIÉNK

lidl-kampany-lbf.jpgIdegeskedés, szorongás, kapkodás, csalódottság, öröm, nyugalom. Ezekkel már biztosan találkozott minden nő karácsony ünnepe alatt, és abban is biztosak vagyunk, hogy az első 4-ből sokkal több adódik, mint az utolsó 2-ből. Nos, a LIDL szerint ezen ideje változtatnunk!

Ugye neked is megvan az ősz szakállas férfi, aki piros ruhában járja a világot a mondák szerint? Bizony, a Mikulásról beszélünk. Biztosan azt sem kell magyaráznunk, hogy decemberben ő kapja a legnagyobb figyelmet, hiszen állítólag ez az ünnep róla és az ajándékairól szól. Nos, valóban szólhat ez az egész sztori róla, de mi a helyzet a nőkkel?

Évek óta mindenki ezt a szakállas pasast imádja, hiszen ahogyan azt említettük már, ő viszi a meglepetéseket szerte a világon. Arról is szó esett, hogy a MONDÁK szerint.. Akkor most gondolkodjuk csak el egy pillanatra…. Ki az, aki az egész házat feldíszíti, süt-főz, takarít, szervez, hogy a karácsony flottul, probléma mentesen teljen? Hagy találjuk ki… Te sem Santa Clausra gondoltál, igaz? Hát persze, hogy nem! Hiszen nagymamád, anyukád, esetleg Te magad vagy az, aki mindezt megcsinálja. Mi vagyunk azok, akiknek az egész ünnep a nyakába szakad, és ilyenkor annyi a tennivaló, hogy valószínűleg nincs férfi aki ezt megcsinálná (hiszen a karácsonyfa talpra állításával is órákat szenvednek). A LIDL idei karácsonyi videójában megmutatja, hogy hogyan is folyik a karácsony a legtöbb családnál. Nézd csak:

 

Ismerős? Akkor idén legyen ez a karácsony a tiéd! Próbálj meg egy kicsit lazítani! Ne hagyd, hogy minden probléma csak a Te problémád legyen. Kérj segítséget a srácoktól, a férjedtől, a barátodtól, egy közeli ismerőstől. Mindegy, hogy kitől, csak próbáld meg a dolgokat lazábbra venni. Élvezd a karácsonyt és legyen a szeretet ünnepe a szereteté, és ne a felesleges feszkóé.

#SANTACLARA

 

*Köszönjük a LIDL-nek a szponzorációt

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8712006962

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása