A HIDEG KIRÁZ! - ÍGY HORDD A BOKA FELETTI NADRÁGOT TÉLEN (VAGY SEHOGY)

boke-feletti-nadrag-lbf-lead.jpgNE! Még véletlenül se az Adidas Superstar cipőddel, se pedig ne a Vans slip-onoddal! Mi megértjük, hogy imádni valóak a rövid szárú farmernadrágok, de azért télen a mínuszok szabnak határokat...

Ezen a télen szinte megszámlálhatatlan azoknak a lányoknak a száma, akik még mindig azt hiszik, hogy nyár van. Bokavillantós gatyában sétálják (!) át a mínuszokban a várost, mindezt úgy, hogy egy apró lábbeli (amit mi általában nyáron hordunk) van a lábukon, és kint van a bokájuk. Hogy miért, még nem tudtuk megfejteni, azonban itt az ideje egy kicsit elgondolkodni... Mi megértjük, hogy nem fáznak, ettől függetlenül nem kellene kockáztatni azt, hogy megbetegedjenek, és ezt a magunk védelmében is írjuk.

Biztosan fontos az, hogy valami durva nyavaját összeszedjünk egy imádott ruhadarabunk miatt? Van egy remek hírünk: mindent lehet télen is hordani, csak a megfelelő megoldással! A cropped farmernadrágok esetében esetében:

1. Hosszú csizma, ami elfedi a bokád

2. Hosszú, vastag zokni (vagy harisnya) ami szintén nem mutat semmit

Szerintünk az első megoldást kellene választanod, persze csak ha kivitelezhető. Ha inkább zokni párti vagy, akkor legyen az, de próbálj meg inkább valami olyan darabot, ami tuti, hogy passzol az outfithez. 

csizma-cropped-jeans.JPG

És mégegyszer: Nem akarunk bokákat látni -15 celsius fokokban! Sem pedig bőrkabátot, pulóvereket meg pláne nem! Brrr...

 

NYEREMÉNYJÁTÉK FACEBOOK OLDALUNKON!

Nyerd meg Te az édes illatú Avon Ultra Sexy Pink parfümöt! Kattints a képre és játsz velünk!

16266057_1265973673493752_36705546036535080_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3112144191

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása