EZEKBEN A SZETTEKBEN A LEGHOSSZABB ÚT IS KÉNYELMES LESZ

travel_cover.jpg

Ahogy ezt a bejegyzést írom nagyjából 4 óra választ el egy közel 15 órás repülő úttól. Innen egyértelmű az inspiráció. Ha valaki először utazik hosszabb távon nehéz lehet eldönteni, hogy mi egyszerűsíti meg az életét, akár a kocsiban, akár a repülőn, akár a biztonsági ellenőrzéseknél. Ezzel a három, Polyvore-on összerakott szettel szeretnénk egy kicsit segíteni, ha hozzám hasonlóan egy nagyobb utazás előtt álltok. Irány a nagyvilág!

facebook-follow.jpg

Outfit #1

Travel outfit

A mai szettem talán a legelsőhöz áll majd a legközelebb, de a szívem a harmadikhoz kötődik a leginkább (sajnos a melegítő már a bőrönd alján van, nincs visszaút). A kényelmet talán felesleges is emlegetnem, így ezen lépjünk is túl. Viszont összeszedtük, hogy ami az, amire még érdemes odafigyelned, ha hosszabb utazásra indulsz.

Outfit #2

travel outfit

  • a kevés ékszer

Úgy is mindent le kell venned a biztonsági kapunál, idegesítő, hidd el.

  • a szemüveg

Én magam is inkább hordok kontaktlencsét, de egy időután nem lesz kényelmes, kellemetlen lesz, nem az óceán felett félúton szeretnéd majd elkezdeni igazgatni minden másfél órás szundi között.

  • a rétegesség

Hideg van a repülőn, nem csak hűvös, hideg. Ha a nyári kánikulában repülsz, akkor is legyen nálad legalább egy hosszú kardigán és ha lehet, ne a legrövidebb nadrágodat válaszd az úthoz – bár jobb esetben lesz egy pár minipokróc a fedélzeten, amire lecsaphatsz.

  • a smink

Én a teljes no makeup híve vagyok. Sokkal egyszerűbb úgy felfrissíteni egy arckendővel vagy hidratáló spray-vel, ha nincs mit elkenni az arcodon. De egy BB-krém, szempillaspirál, on fleek szemöldök kombó minden bizonnyal senkinek sem fog fájni, szóval, ahogy a legjobban érzed magad, az lesz a legjobb döntés.

  • a kényelem

Na jó, muszáj voltam mégis megemlíteni. Légyszi, ne a legfeszesebb farmerminidbe indulj neki egy hosszú utazásnak... De ezenkívül tényleg csak annyit tudok írni, hogy akármi, amiben kényelmesen tudsz mozogni és jól érzed magad, tökéletes lesz.

Outfit #3

Travel outfit

kép forrása: http://www.randylarcombe.com.au

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3512536035

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása