ÍGY HORDJUNK KÖTÖTT PULÓVERT STÍLUSOSAN
HOW TO STYLE A KNIT SWEATER

536431.jpg

Mivel ismét kezd nagyon hideg lenni a levegő, ezért én újra elővettem a kötött pulóvereimet és újra szolgálatba álltak. Most néhány olyan szettet mutatok nektek, melyektől biztosan neked is megjön a kedved, hogy felvedd.

1. Igazán csajos

Ha szeretnénk nőiesen kinézni és nem akarunk fázni sem, akkor nyugodtan válasszuk ki a kedvenc kötött pulcsinkat. Könnyen hangulatossá tehetjük egy óriási gyöngyös nyaklánccal, vagy bármilyen olyan nyakékkel, melyek kicsit sem visszafogottak. Ha van egy jó szoknyád, akkor azt se hagyd a gardróbba, mert egy vastag harisnyával simán felveheted. 

 

1_6.jpg

 2. Színes is lehet

Ha unod már, hogy az időjárás folyamatosan ködös és esős, akkor dobd fel a napod néhány színes darabbal. Persze nem muszáj pont ilyen szetteket összeállítanod mint ahogyan a képen láthatod. Ez csak egy példa, hogy hogyan is néznek ki a színes kötött felsők és hogyan lehetne őket hordani.

 

2_6.jpg

3.Kényelem

Ha csak kényelmesen szeretnénk öltözni, akkor egy kötött pulcsival ezt is megtehetjük. Egy farmernadrág, vastag sál, egy kényelmes cipő vagy csizma és már mehetünk is. Persze ezeket az egyszerű szetteket se felejtsük el feldobni egy kis színnel vagy érdekes kiegészítőkkel. Használd őket bátran.

 

3_4.jpg

Ha neked is tetszenek az ötletek, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom:5 érv a hosszú kabátok mellett

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr807098089

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása