MEGVANNAK A NYERTES ILLATOK! - GONDOLTAD VOLNA, HOGY EZEK LESZNEK HAZÁNK KEDVENCEI?

parfum-verseny-lead-lbf.jpgGondoltuk is meg nem is! A Parfumcenter.hu egy hónapig tartó szavazásával kiderítette, hogy melyik női, illetve férfi illat lett hazánk kedvence. Te melyikre tippelsz? Kattints, és tudd meg az eredményt!

A parfümök palettája rettentően széles, hiszen rengeteg illat létezik a világon, azonban Magyarország legnagyobb parfüm webshopja kiderítette, hogy melyek a legnagyobb kedvencek hazánkban.

A verseny 4 héten át zajlott. Első körben bárki, bármilyen illatot nevezhetett egy héten át, majd ezekből kikerült a TOP 20 illat, melyeket a legtöbben neveztek. A 20-as listára 2 hétig lehetett szavazni, hogy kiderüljön, melyek az abszolút befutó TOP 5 illat. Mi nagyon sok jó parfümöt hiányoltunk az első húsz listájáról, azonban néhány kedvencünk is került bele, mint például Paco Rabbane Olympéa parfümje, vagy pedig a Chanel márka egyik legjobb illata, a Coco Mademoiselle. De most kiderült a nyertes (és tényleg megérdemelte), melyet a legtöbben szeretnek. Ez pedig nem más, mint a Giorgio Armani Sí illata. Egy igazi női illat, melyben az érzékiség, a magabiztosság, illetve az érzelmek egyszerre megtalálhatóak. 

giorgio-armani-si-parfum-lbf.png

Bár oldalunkon csak a női parfümök "versenyét" követtük figyelemmel, úgy gondoljuk, hogy a férfi illat is megérdemli, hogy megemlítsük egy-két szóban. A no. 1. férfi parfüm Hugo Boss Boss Bottled lett. Szerintünk egy igazán pasis illat, így teljesen megérdemelte a címet!

211555456.jpg

Köszönjük a Parfümcenter.hu-nak, hogy végigkövethettük velük együtt ezt az izgalmas versenyt!

Kép forrása: theraeviewer.com
Leadkép forrása: avenuemaria.blogspot.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3511796015

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása