EZEK A TEVÉKENYSÉGEK BIZTOSAN KARÁCSONYI LÁZBA HOZNAK

A karácsonyt illetően teljes magabiztossággal kijelenthetjük, hogy kétféle ember létezik: az, aki imádja az ünnep körüli felhajtást és az, aki ki nem állhatja a nagy hajcihőt, amit manapság ennek az ünnepnek szentelünk. Nem mindenki szellemül át rögtön a kivilágított utcák és plázák láttán „karácsonyi manóvá” és ez így van rendjén. December 24-e viszont rohamosan közeledik, így ha jobban meg szeretnéd élni az adventi időszak minden percét, akkor a következő tevékenységekkel biztosan karácsonyi hangulatba kerülhetsz.

Szedd össze a bandát és korira fel!

Szólj a barátnőidnek, a párodnak és a barátainak, vagy esetleg tervezz családi korcsolyázást, a végkimenetel biztosan egy nagy, összehangolt mosoly lesz! Arra azért figyelj, hogy a karácsony ne csonttöréssel induljon!

kori-lbf.jpg

Látogass meg egy pár karácsonyi vásárt!

Tudjuk, a vásárok mindig zsúfoltak, főleg ha a nagy városokról beszélünk. Viszont megéri az áldozatot a csillogó gyerekszemek, az illatok és már csak a fények miatt is. Általában az ilyen helyeken vigyáznod kell, hiszen horror árakon adják a legkisebb ajándékokat is. Ami viszont talán belefér mindenkinél, az egy forró csoki, vagy egy finom forralt bor, ami kellemes társaságban igazán megadja az ünnep hangulatát.

Dobd fel az otthoni vagy a munkahelyi környezeted!

Nem kell túl giccsesre venned a figurát: egy adventi koszorú az asztalra, színes égő az ablakra, díszes fenyőágak az ajtókra… ezek azok a dolgok, amik nem csak a te hangulatod dobhatják fel, de a körülötted lévők szívét is megtelítik szeretettel és várakozással.

Vadássz a fényekre!

Plázabeli csillogók ide vagy oda, a karácsonyi kivilágítás igenis kint, sötétben a legszebb. A kisebb településeken még különlegesebb fényekkel találkozhattok, hiszen ott a civil emberek saját kezűleg díszítik fel a házukat sokszor szebbnél szebb villogókkal. Az ünnep idején igenis szabad a bámészkodás: ha csak szép csendben csodáljátok a fényeket senki nem fog titeket elküldeni a házuk elől. Sőt, örömet fogtok okozni a ház tulajdonosainak.

feny.jpg

Menj el legalább egy gyertyagyújtásra!

Nagyon sok település megszokásai közé tartozik, hogy az adventi időszakban a város lakóinak többsége kivonul a parkba, vagy a térre, ahol a nagy tömeg előtt meggyújtják az X. gyertyát a szeretet ünnepét várva. A mai rohanó világban sajnos nem mindig van lehetőséged eljutni ilyen eseményekre, de legalább egy gyújtásra menj el, tartozol ennyivel a városodnak és magadnak is!

Jöjjenek a karácsonyi filmek!

Valószínűleg a könyöködön fog kijönni a három nap alatt az ünnepi filmek hada, de szenteste előtt jó pár nappal igenis meg van annak a meghitt hangulata, ha összekucorodsz a kis takaródba a kedvenc teádat kortyolgatva, a kedvenc karácsonyi filmedet nézve. (Nem muszáj, hogy a Reszkessetek betörők! legyen az, de mégis mi más?)

Képek forrása: simplyservice.orgblog.angisullins.com, filmconcertslive.com, popsugar.com

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr4312040933

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása